Nyhedsbrev - beskyttelse af persondata

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer den besøgende på webstedet, at personoplysninger behandles til markedsføringsformål.

Den virksomhed, der er ansvarlig for at modtage og behandle personoplysninger er NajTrade sro, Húskova 31, 040 23 Košice. Identifikationsnummer 50590502. Telefon +421 944 750 100, e-mail: info@ekokapsule.sk .

Ved behandlingen af personoplysninger skal afsenderen følge lov nr. 18/2018 om beskyttelse af personoplysninger og behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at sende nyhedsbrevet.

Afsenderen behandler den besøgendes standard personlige oplysninger. Den besøgendes personlige oplysninger opbevares i afsenderens informationssystem, indtil den besøgende afmelder sig nyhedsbrevet.

Hvis en besøgende er uenig i behandlingen af dataene til markedsføringsformål, kan han til enhver tid give udtryk for sin uenighed ved at sende en besked til afsenderens e-mailadresse med anmodning om afmelding af nyhedsbrev eller ved at klikke på linket i e-mailbeskeden.

Personoplysninger, der bruges til markedsføringsformål, vil ikke blive delt med tredjeparter, og de vil heller ikke blive videregivet.

En besøgende har ret til og mulighed for at opdatere personlige oplysninger, for eksempel via e-mail.

Den besøgende har ret til at få bekræftelse fra afsenderen om, hvilke besøgendes data der behandles i afsenderens informationssystem. Den besøgende har ret til at få adgang til sådanne data samt til hvilket formål de behandles, hvilke kategorier af data der behandles, til hvem persondata gives, hvor længe persondata opbevares, om der eksisterer automatiseret individuel beslutningstagning , herunder profilering.

Den første levering af ovenstående personoplysninger til den besøgende er gratis. Gentagen levering af personlige oplysninger, som den besøgende anmoder om, vil være underlagt et administrationsgebyr på 5 €.

Den besøgende kan anmode afsenderen om at rette eller udfylde sine ufuldstændige personlige oplysninger. En besøgende kan anmode om sletning af deres data eller en begrænsning af behandlingen af sådanne data. Den besøgende kan også gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger.

En besøgende har ret til at få afsenderen til at begrænse behandlingen af sine personoplysninger, hvis den besøgende gør indsigelse mod nøjagtigheden af personoplysningerne i den periode, hvor afsenderen kan verificere nøjagtigheden af personoplysningerne.

Den besøgende har ret til at få personoplysninger om ham, som han har givet til afsenderen i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Den besøgende har ret til at overføre disse personoplysninger til en anden udbyder, hvis det er teknisk muligt.

Hvis en besøgende har mistanke om, at hans personoplysninger behandles ulovligt, kan han indgive en begæring til Kontoret for Persondatabeskyttelse om at indlede en persondatabeskyttelsesprocedure.