Termometre

Vandtemperaturen er meget vigtig, når man brygger kaffe. Et termometer kan bruges til mange metoder – såsom espresso, pour-over, filterkaffe, Aeropress og French Press. Den rigtige vandtemperatur (normalt mellem 90-96 °C) hjælper med at udvinde alle smagene fra kaffen.

Et termometer er også nyttigt, når man tilbereder mælkeskum . For at opnå de bedste resultater bør mælken skummes til en temperatur mellem 55-65 °C. Ved denne temperatur har mælken den bedste sødme, cremede konsistens og tekstur.

Termometre

Der er ingen produkter at vise i denne kategori.

Anmeldelser fra vores kunder
Trustpilot reviews
Reviews 38 • Excellent
4.8
more reviews
Flair PRO 2
Autoriseret sælger
Wacaco, Cafelat, Flair og flere
Specialiseret forhandler
support før og efter køb
EU levering
levering til alle EU-lande
Varer på EU-lager
vi sender fra eget lager
Gratis EU forsendelse
for ordrer over 150 €