Sådan vælger du en kværn 1Zpresso + ofte stillede spørgsmål

1Zpresso er en anerkendt producent af håndslibere med mange års erfaring. Baseret på feedback fra kunderne introduceres nye modeller og forbedres løbende.

Formålet med denne vejledning er at give et enkelt overblik over de forskellige modeller og hjælpe dig med at vælge den ideelle kværn til en bestemt kaffetilberedningsmetode.

De manuelle 1Zpresso kaffekværne fås med tre typer justeringsmekanismer:

 • intern justering - Q2 S og J,
 • topjustering - JX-Pro S og JE-Plus
 • det nyeste design med ekstern justering - X-Pro S, X-Ultra, J-Ultra, K-Ultra, ZP6 Special.

Kværne 1Zpresso i henhold til fremstillingsmetoden

Hælde over

 • Q2 S - er den letteste og mest kompakte kværn af alle. Dens størrelse og lave vægt (425 g) gør den ideel til rejser. Fantastisk til camping. Dens størrelse adskiller den fra de andre 1Zpresso-modeller.

 • J - sammenlignet med Q2 har den større slibesten og en bred vifte af slibefinhedsindstillinger, hvilket bidrager til bedre slibeeffektivitet. Den har en Classic indvendig indstilling.

 • ZP6 Special - den bedste kværn til pour-over kaffe. Designet med store slibesten sikrer en ensartet slibning med et minimum af fine partikler. Det udvendige justeringsdesign tillader hurtig justering af slibetykkelsen.

Espresso kaffe

 • J-Max - J-seriens kværn fokuserer på præcision og ensartet slibning. J-Max modellen har titaniumbelagte slibesten. Udvendig justering med skive og magnetisk beholder.

 • J-Ultra - den nyeste model i 1Zpresso-serien med titaniumbelagte slibesten og en ekstern affaldsbeholder. Ekstern slibetykkelsesjustering med en lang række indstillinger (100 klik/10 trin, 10 klik pr. trin, 8 mikron pr. klik).

Universalslibere

 • X-Pro S - takket være mindre slibesten kræver det mindre kraft at slibe. Det er en alsidig kværn med en topindstilling (12,5 mikron pr. klik) og en magnetisk opsamler.

 • X-Ultra - Med de samme funktioner som X-Pro-modellen fås dette minimalistiske design i en række versioner. Samtidig med at kompakte dimensioner og praktisk ekstern kornjustering bevares.

 • K-Ultra - K-Ultra har en ny ekstern kornjustering med 100 klik pr. omdrejning og 20 mikron pr. klik. Det nye design med store slibesten er beregnet til alle metoder til kaffetilberedning. Beholderen med magneter har en kapacitet på 35-40g.

Sammenligning af 1Zpresso kværne

Ofte stillede spørgsmål

Er der noget, der skal gøres før første brug?

Kværnen er klar til brug lige ud af æsken. Indstil bare slibetykkelsen, og du kan begynde at slibe.

Hvordan indstilles slibetykkelsen?

Du kan finde mere information i artiklen på 1Zpresso.coffees hjemmeside.

Hvordan rengøres kværnen?

Til rengøring anbefaler vi at bruge en børste eller en ballon (inkluderet i K-max modellen), som kan købes som tilbehør i vores e-shop. Rengør aldrig kværnen med vand.

Hvordan fjerner man kaffeolier i malemekanismen?

Du skal blot male havregryn eller specielle rengøringsgranulat, f.eks. Urnex-mærket.

Hvad er levetiden for slibesten?

Cirka 100-200 kg kaffebønner. Erstatningsslibesten kan købes som tilbehør .

Hvilken garanti giver du for 1Zpresso kværne?

Standard, europæisk 24-måneders garanti.

Yderligere videoer og instruktioner kan findes direkte på 1Z presso-webstedet .

Produkter nævnt i artiklen