Flair second shot plus (flow control portafilter) - standard brew head

625,00 kr
Ekskl. Moms: 500,00 kr
På lager
levering på 26.7. (leveringsmuligheder)

625,00 kr
Ekskl. Moms: 500,00 kr
-
+
Flair Espresso
Samlet anmeldelse: 0 (0%)

0 bedømmelser      Skriv en bedømmelse

Mærke: Flair Espresso

Et ekstra bryggehoved giver dig mulighed for at lave espresso efter espresso uden at skulle rense først. Du kværner din kaffe, fylder og tamper portafiltrene i træk og udtrækker flere skud efter hinanden.

second shot plus – Flow-Control 2-portafilteret er en standardopgradering for enhver NEO-ejer, der ønsker at brygge flere billeder hurtigere. Hvert second shot plus-sæt leveres med:

  • Cylinder med silikone ærme
  • Flow-Control 2 Portafilter
  • Stempel
  • Dispersionsskærm i rustfrit stål

*KRÆVER Flairs købt efter november 2017 for at være kompatible. Se venligst billedet for at kontrollere, hvilken Portafilter base du har. Hvis du har købt en første generation af Signature PRO, er dette tilbehør KUN kompatibelt med adapterringen, som sælges separat.

**Hvis du er en PRO- eller PRO2-bruger, kræver dette bryggehoved en Tamper og en tragt, der passer til bryggehovedet i standardstørrelse (40 mm), da diameteren af Flow-Control Portafilter er mindre end på dit PRO bryggehoved. Du kan finde tragten og Tamper (enten i rustfrit stål eller en del af doseringskoppen) på enhver af vores NEO-, Classic- eller Signature-tilbehørssider.

Skriv en bedømmelse

Vurdering