Genanvendelige ECO-kapsler til Dolce Gusto® - 3 stk

135,00 kr
Ekskl. Moms: 108,00 kr
Ikke længere tilgængelig
2 eller mere 125,00 kr

Relaterede produkter

Samlet anmeldelse: 4.7 (94%)

19 bedømmelser      Skriv en bedømmelse

Mærke: ECO capsules

Vores eget mærke af genopfyldelige kapsler, ECO -kapsler . genanvendelig dolce gusto

Den seneste tredje generation er i øjeblikket tilgængelig. Den har et forbedret låg , der fordeler varmt vand mere jævnt ind i kapslen, og et ekstra filter direkte i kapslen.

Pakken indeholder nu 3 erstatningssilikoneforseglinger for at forlænge hele kapslens levetid. Hvis forseglingen på kapslen begynder at lække, behøver du ikke længere at smide hele kapslen ud, bare udskift forseglingen.

Vi tilbyder også PRO-versionen af ECO-kapslen, som indeholder et større, helt rustfrit stålfilter for en endnu rigere creme. Køb her.

En kapsel er designet til at holde til mindst 100 anvendelser (baseret på over 3 års test af denne model).

Sættet indeholder : 3x plastikkapsler, 3x rustfrit stål plastikfiltre, 3x gummipakninger. Kapslerne er lavet af fødevaregodkendt plast (BPA-fri).

Kompatibel med alle Dolce Gusto® kaffemaskiner undtagen Krups KP2000 og KP130831. Hvis du ejer denne særlige model, så tjek Sealpod rustfri stålkapsel . genanvendelig dolce gusto

Hvordan skelner man ECO-kapsler fra imitationer?

Hver ECO-kapsel er mærket med vores logo fra 1.7.2021. På denne måde kan du være sikker på, at du køber et virkelig gennemprøvet produkt, der vil fungere som forventet.

Sådan bruger du en genanvendelig kapsel:

  1. Fyld kapslen med kaffe til toppen, hvor låget af rustfrit stål er placeret.
  2. Tryk på kaffen med en ske eller låget og lad låget sidde i kapslen.
  3. Dæk kapslen med silikonehætten, centreret med hullet mod kaffemaskinens nål.
  4. Følg de samme trin som for den originale kapsel.
  5. Parat. Nyd din egen kaffe :-)

dolce gusto kapsler

Hvordan vælger man den rigtige kaffe?

Hvis du køber formalet kaffe, skal du vælge typen " Mokka ". Hvis du selv skal male kaffen , anbefaler vi, at du maler kaffebønnerne med en kværn med keramiske kværneskiver , som vist på billedet, for en lidt større maling end espresso.

Vil du have en god kaffekværn?

Tjek vores "Mlynko" kaffekværn med keramiske slibeskiver og muligheder for at justere kaffekværnstørrelsen.

Papirfiltre (valgfrit)

Vi tilbyder også et sæt med 200 papirfiltre til perfekt filtrering af selv de mindste kaffekorn eller til at lave te. At lave kaffe med et filter giver dig mulighed for at få en fyldigere crema. Køb filtre her.

Tilbered kaffe som en Professional barista

Tamperen hjælper dig med at presse kaffen ind i kapslen. Brug Barista-pennen til at tegne smukke ornamenter på mælkeskummet.

Skummet mælk til cappuccino

Lav en lækker cappuccinoskum med en håndholdt mælkeskummer . Køb den her.

Vedligeholdelse af kaffekvalitet

Regelmæssig rengøring og afkalkning af din kaffemaskine hjælper med at opretholde kvaliteten af din kaffe. Se rensesættet til kapselkaffemaskiner .

Bærbar kaffemaskine, der er kompatibel med Dolce Gusto kapsler

Kunne du tænke dig at nyde en dejlig espresso på farten? Med den mekaniske kaffemaskine - Wacaco NanoPresso + DG-sæt kan du tilberede kaffe ved at bruge Dolce Gusto-kapslerne (original eller vores rustfri stålkapsler) selv uden strøm. Du kan finde kaffemaskinen her.

Varemærker anført på denne hjemmeside ejes ikke af NajTrade sro. Dolce Gusto® og Nespresso® er registrerede varemærker tilhørende Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® er et registreret varemærke tilhørende Kraft Foods. Produkterne forbundet med de ovennævnte varemærker på denne hjemmeside er ikke originale produkter fra de ovennævnte virksomheder.

Skriv en bedømmelse

Vurdering