Superkop Sort

+ gave: PremiumLine Nålefordeler (WDT-værktøj)
Gratis fragt
Salg
+ Gave
6 135,00 kr
5 449,00 kr
Ekskl. Moms: 4 359,00 kr
På lager
levering på 26.7. (leveringsmuligheder)

6 135,00 kr
5 449,00 kr
Ekskl. Moms: 4 359,00 kr
-
+
Samlet anmeldelse: 0 (0%)

0 bedømmelser      Skriv en bedømmelse

Mærke: Superkop

Superkop er en mekanisk, ikke-elektrisk kaffemaskine designet til dem, der sætter pris på kvalitet og traditionelle metoder til kaffetilberedning. Dens enkle design gør den ideel til hverdagsbrug. Frem for alt garanterer den perfekt udsugning.

Superkop kaffemaskinen har et innovativt og moderne design med et stilfuldt udseende, velegnet til bord- eller vægmontering. Kaffemaskinens konstruktion kombinerer en robust ydre overflade af pulverlakeret aluminium med interne stålkomponenter (portafilter og filter).

Fyld blot med varmt vand, tilsæt friskmalet kaffe og tryk på håndtaget. Polycarbonatvandbeholderen kan rumme op til 60 ml vand. Træbunden sikrer stabilitet på enhver bordplade. Et vægbeslag giver dig mulighed for at montere kaffemaskinen på væggen (vægbeslag påkrævet).

Superkop-kaffemaskinen er designet med henblik på lang levetid og er intelligent konstrueret til at sikre, at hver komponent udfører sin funktion. Alle komponenter er optimeret og kan serviceres af brugeren efter behov . Det er det, der afspejler grundlæggernes vision om en bæredygtig kaffemaskine med lang levetid og holdbarhed.

Den bruger en 1:40 håndtagsmekanisme , der udvikler stigende tryk gennem en serie på seks håndtag. For at lave en dobbelt espresso (eller to kopper enkelt espresso) anbefaler producenten at bruge 18 g malet kaffe, 60 ml vand opvarmet til 95°C og en ekstraktionstid på 25 til 30 sekunder.

Fordele ved Superkop kaffemaskinen:

  • Nem at bruge - du har fuld kontrol over alle aspekter af brygningsprocessen fra at male bønnerne til at tilsætte vandet, så du kan tilberede din kaffe præcis, som du kan lide den.
  • Kvalitetsmaterialer - lavet af materialer af høj kvalitet. Designet til at holde i årevis.
  • Du kan bruge den fritstående eller vægmonteret.
  • Stilfuldt design fås i en række farver.

Tekniske specifikationer:

  • Pakkestørrelse : 40 x 40 x 21 cm. Vægt: 10 kg.
  • Standerversion : B: 31 cm D: 28 cm H: 47 cm med håndtag nede | 71 cm med håndtag oppe
  • Vægmonteret version : B: 23cm L: 23cm H: 47cm med håndtag nede | 71 cm med håndtag oppe

Inkluderet: Superkop Kaffemaskine med træstander, vandkop og portafilter.

Skriv en bedømmelse

Vurdering