Bærbar rocket stove Ecotree - brændeovn

+ gave: Ecotree Gaffel/ske
275,00 kr
Ekskl. Moms: 220,00 kr
På lager
levering på 26.7. (leveringsmuligheder)

275,00 kr
Ekskl. Moms: 220,00 kr
-
+
Samlet anmeldelse: 4.7 (94%)

6 bedømmelser      Skriv en bedømmelse

Mærke: ecotree

Ecotree folderaketovnen er faktisk en modificeret flishugger. Fordelen ved rocket stove-versionen ligger i skorstensformen, som muliggør mere effektiv brændefyring og lidt bedre madlavning end med Classic-formen.

Derudover har denne træsnitter også en bred bund for endnu bedre stabilitet og en bred rist i toppen, så du nemt kan placere en standard tekande med en diameter på 25 cm, f.eks.

Der medfølger også en træføder, så du kan brænde længere træstykker ved at skubbe dem gradvist ind. rocket stove er lavet af 1,3 mm tykt rustfrit stål og kan modstå en belastning på op til 10 kg.

Pakken indeholder også et praktisk nylonetui , så du ikke behøver at bekymre dig om en beskidt rygsæk, når du bærer den.

Denne brændeovn er meget effektiv, når det kommer til brændsel . Et par kviste er nok til at opvarme en kop vand, der er ikke behov for en stor ild til at opvarme en enkelt kop vand. Brændeovnen kan også tændes uden for det indrettede brandområde (selvfølgelig på en ikke-brændbar overflade), fx på arbejde, på stranden, på grus, beton og lignende overflader.

Materiale : rustfrit stål. Vægt : 790g, højde : 23,6cm, bund : 15x15cm, grill : 18,7x18,7cm, pladetykkelse : 1,3mm. Brugsanvisning medfølger.

Fordele ved den brændefyrede raketovn:

  • Høj brændstofeffektivitet takket være "skorstenseffekten"
  • Bred grill med en maksimal belastning på op til 10 kg
  • Metalpladetykkelse: 1,3 mm
  • Stabil bund
  • Let at bære
  • Beskyttelsesetui medfølger

Ecotree set:


Skriv en bedømmelse

Vurdering