Hvordan vælger man en rejsekaffemaskine?

rejse kaffemaskine

I denne artikel hjælper vi dig med at vælge den bedste rejsekaffemaskine baseret på dens brug.

De fleste rejsekaffemaskiner skaber tryk mekanisk, enten ved at trykke på stemplet eller håndtaget . Rejse-espresso-kaffemaskiner og kaffemaskiner med mekanisk håndtag fungerer på denne måde.

En anden gruppe er hybridkaffemaskiner , der skaber tryk ved at koge vand eller blot filterkaffe.

I denne artikel har vi opdelt rejsekaffemaskiner i tre grupper :

  1. Rejse espresso kaffemaskiner
  2. Hybrid rejse kaffemaskiner
  3. Rejsekaffemaskiner til baristaer

1. Rejse espresso kaffemaskiner

Wacaco NanoPresso wacaco nanopresso

Den malede kaffemodel vejer 336 g, når et tryk på op til 18 bar. Kaffemaskinen fås i forskellige farver.

Disse kaffemaskiner kan udvides ved hjælp af en lang række tilbehør, for eksempel et barista-sæt, en adapter til Nespresso eller Dolce Gusto-kapsler. Det er også "lego" for kaffedrikkere.

fordele : lav vægt, brede udvidelsesmuligheder

Wacaco MiniPresso NS2

Den seneste Nespresso kapselmodel vejer kun 290 g, når et tryk på op til 18 bar. I forbindelse med det hårde etui til kapslen vil den være en ideel ledsager på farten.

Fordelen ved Nespresso kapsler ligger i den enkle brug og udskiftning af kapslen på farten uden behov for vask. Ulempen er naturligvis den økologiske byrde ved denne løsning.

fordele : lav vægt, praktisk brug i kombination med en solid kuffert

Staressa Mirage

En meget robust espressomaskine, den stærkeste af vores tilbud. Vejer 600 g, kan udvikle et tryk på op til 20 bar.

Du pumper kaffe ved at trykke stemplet mod kaffemaskinen, som skal stå på et fast underlag. Kaffemaskinen kan opgraderes til en Professional-version ved hjælp af en ekstra Professional-kurv.

fordele : robust konstruktion, mulighed for brug med en Professional kurv

Staresso / mini

Konstruktionen er mere skrøbelig sammenlignet med Wacaco kaffemaskiner eller Staresso Mirage-versionen.

På grund af sin konstruktion er den mere velegnet til indendørs brug, for eksempel i køkkenet på et pensionat under en skitur, sommerferie, i et sommerhus eller i en campingvogn.

Kaffemaskinen indeholder en glaskop, som kaffen pumpes ned i ved at trykke stemplet modsat kaffemaskinen. Stemplet glider ud fra toppen af kaffemaskinen.

Kaffemaskinen kan skabe et tryk på 15-20 bar. Den fungerer til malet kaffe eller Nespresso kapsler uden at skulle købe en adapter. Det er endda muligt at piske mælk med det afskruede stempel.

fordele : lav pris

2. Hybrid rejse kaffemaskiner

Bellman CX-25P bellman cx-25p

Trykket i kaffemaskinen skabes ved at opvarme vandet (standard på et gaskomfur). Du kan tilberede kaffe til op til 3-9 personer til én brug. Den indbyggede mælkeskummer og trykmåler er også en fordel. Der er også en version uden trykmåler CX-25 og selve mælkeskummeren CX-25S eller CX-25SP.

fordele : tilbereder flere kaffer til én brug, indbygget mælkeskummer

9 Barista

En hybrid kaffemaskine, der består af to kedler. Den første kedel opvarmer vandet, den anden skaber tryk.

Wacaco Pipamoka

I princippet er det en kaffemaskine til tilberedning af filtreret kaffe og et termokrus i ét. Kaffen filtreres ved vakuum, som skabes ved at skrue filteret sammen med kaffen.

Cafflano Klassik

Kaffemaskine til tilberedning af Classic filtreret kaffe. Denne kaffemaskine skjuler flere komponenter: et termisk krus, et permanent kaffefilter, en vandkande og en aftagelig kværn.

3. Rejsekaffemaskiner til baristaer

Wacaco PicoPresso flair 58

Den fungerer på samme træk som Wacaco Nanopresso, men alle aspekter af denne kaffemaskine er forbedret. Kaffemaskinen leveres med en Professional kurv.

Fordelen er muligheden for at forvandle denne rejsekaffemaskine til en mekanisk hjemmekaffemaskine ved hjælp af ekstra tilbehør (kaffemaskinestativ eller trykmåler).

Flair 58

Kaffemaskine med mekanisk håndtag til rigtige baristaer. Dette er flagskibet for Flair espresso, det er det bedste, du kan købe fra denne producent.

I kombination med en plastik rejsetaske kan Flair 58 også klassificeres som en rejsekaffemaskine. Kaffemaskinen inkluderer et standard 58 mm portafilter.

Flair PRO2 / Classic

Kaffemaskine med mekanisk håndtag til en overkommelig pris. Kaffemaskinen kan transporteres ved hjælp af et nylonetui (inkluderet i pakken). Trykket skabes af løftet, svarende til Flair 58-modellen, men det inkluderer ikke længere standard kaffehåndtaget eller standard portafilteret.

Fordelen er dog de væsentligt mere kompakte mål end Flair 58-modellen, og den lavere pris vil også glæde dig.

Produkter nævnt i artiklen