Hvilken kapsel kaffemaskine er den bedste?

Nogle gange spørger du os om vores mening om, hvilken kapselkaffemaskine der er bedst til at bruge vores genopfyldelige øko-kapsler. Dolce Gusto? Nespresso? Cafissimo? Eller noget andet?

Først og fremmest er det et spørgsmål om budget. Kapselkaffemaskiner kan købes i supermarkeder for så lidt som 30 € (på udsalg). Du kan også købe en mærket kapselkaffemaskine (f.eks. Miele) for op til €1.500.

Vi mener, at Dolce Gusto- , Tassimo- og Cafissimo- systemerne er meget overkommelige .

Mellem- og højprisklassen består af Nespresso kaffemaskiner eller mindre gængse mærker som Illy.

Vores TIP: Nespresso

Her er 3 fordele ved denne løsning: kapsulovy kavovar nespresso

1. Vores løsning, der bruger en Sealpod-kapsel i rustfrit stål med selvklæbende aluminium (eller papir) hætter, simulerer den originale kapsel 99 % af tiden. Med dette system kan du perfekt efterligne en engangskapsel.

Vil kapslen beskadige knivene i kaffemaskinen? Nej, det vil ikke beskadige knivene i maskinen, da kapslen er lidt kortere end originalen. Når du lukker kapslen i kaffemaskinen, vil knivene derfor ikke "bide" i den.

Vi tilbyder også en Barista kit, som indeholder 10 rustfri stålkapsler og en påfyldningsstation, så du kan fylde kapslerne på forhånd.

Mere her.

2. En anden fordel ved Nespresso-kaffemaskinen er, at den har en mælkedamper (nogle avancerede modeller), ligesom kaffemaskinen med håndtag. Dette eliminerer behovet for at bruge tørret mælk i en kapsel.

3. Vores løsning er enkel at bruge. Fyld bare kapslen, sæt låget på og læg den i din kaffemaskine. Bruges som normalt.

Hvad er tilgængeligheden af Nespresso kapsler?

Nespresso-systemet har været på markedet i over 20 år og var det første kapselsystem nogensinde. Som følge heraf er der en række uoriginale engangskapsler på markedet.

Nogle kafferistere laver endda deres egne Nespresso genanvendelige kapsler.

Men i modsætning til systemer som Dolce Gusto, Cafissimo eller Tassimo, er originale eller alternative Nespresso kapsler normalt ikke tilgængelige i supermarkeder. Nespresso kapsler er mere tilbøjelige til at blive fundet i e-butikker.

Dolce Gusto

Vi har to løsninger til Dolce Gusto . ECO-plastkapsler (vores eget mærke) og en rustfri stål SEALPOD kapsel med en genanvendelig silikonehætte. kapsulovy kavovar dolce gusto

Begge kan bruges på samme måde som originalen med samme resultat . Sammenlignet med Nespresso-systemet kræver de dog lidt flere færdigheder at bruge. Kapslen skal placeres præcist, så maskinens nål gennemborer den i det dertil beregnede hul.

Hvad er tilgængeligheden af Dolce Gusto kapsler?

For nylig er uoriginale engangskapsler begyndt at dukke op i hypermarkeder til lavere priser end originale kapsler.

Originale kapsler er generelt tilgængelige i hypermarkeder.

Cafissimo / Tchibo kapsulovy kavovar cafissimo

Cafissimo-systemet plejer også at blive navngivet Caffitaly, K-fee eller Versimo .

Til Cafissimo tilbyder vi også en genanvendelig rustfri stål SEALPOD kapsel med en silikonehætte. Kapslen er lettere at bruge end Dolce Gusto-kapslen, da den ikke skal placeres.

Kapslen er dog ikke kompatibel med den relativt almindelige Cafissimo Pure kaffemaskine.

Hvad er tilgængeligheden af Cafissimo kapsler?

Tilgængeligheden af engangskapsler til Cafissimo er lidt lavere end for Dolce Gusto, men de burde være tilgængelige i hypermarkeder.

I øjeblikket findes der også uoriginale engangskapsler, som er mere tilgængelige i e-butikker.

Tassimo kapsulovy kavovar tassimo

Tassimo- systemet er også relativt almindeligt. Desværre tilbyder vi endnu ikke genopfyldelige økologiske kapsler til dette system.

Med hensyn til kvalitet og pris ligner Tassimo-systemet meget systemerne Dolce Gusto eller Cafissimo. Engangskapsler fås i supermarkeder. Engangskapsler er endnu ikke tilgængelige.

Så hvis du køber et Tassimo-system, skal du købe de originale engangskapsler.

Konklusion

Hvis du leder efter den billigste kapselkaffemaskine under 50 € , ville vi vælge Dolce Gusto . Der findes flere typer genopfyldelige kapsler, såvel som uoriginale.

Hvis du leder efter en kapselkaffemaskine i mellemprisklassen omkring 100 € , ville vi vælge Nespresso .

Produkter nævnt i artiklen