SEALPOD Papirlåg til Nespresso ® - 100 stk

  • SEALPOD Papirlåg til Nespresso ® - 100 stk
70,00 kr
Ekskl. Moms: 56,00 kr
På lager
levering på 31.7. (leveringsmuligheder)
3 eller mere 63,00 kr

70,00 kr
Ekskl. Moms: 56,00 kr
-
+
SEALPOD
Samlet anmeldelse: 5 (100%)

2 bedømmelser      Skriv en bedømmelse

Mærke: SEALPOD

Udskiftningspapirfiltre til fremstilling af te og chokolade i Nespresso® kaffemaskiner. Ideel til den genopfyldelige SEALPOD-kapsel til Nespresso ® kaffemaskiner. Køb den genopfyldelige kapsel her.

Papirfilterlåg er velegnede til fremstilling af te og pulveriserede drikkevarer, til at lave kaffe er det bedre at bruge klæbrige aluminiumslåg - når du bruger dem har kaffen en bedre crema, køb aluminiumslåg her .

Disse klæbrige låg er biologisk nedbrydelige , hvilket betyder, at de kan nedbrydes i kompost. Hvis du leder efter en 100 % økologisk løsning til at lave kaffe, og du ikke har noget imod mindre crema, vil dette produkt overgå dine forventninger.

Sæt : 100 selvklæbende papirlåg.

Hvad er Sealpod?

Med SEALPOD kapsler kan du skabe dine egne højkvalitetskapsler til Dolce Gusto® kaffemaskiner, lavet af økologisk rene materialer.

Kaffe lavet med SEALPOD kapsler har en intens smag og en rig crema og anbefales stærkt af os.

Varemærker anført på denne hjemmeside ejes ikke af NajTrade sro. Dolce Gusto® og Nespresso® er registrerede varemærker tilhørende Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® er et registreret varemærke tilhørende Kraft Foods. Produkterne forbundet med de ovennævnte varemærker på denne hjemmeside er ikke originale produkter fra de ovennævnte virksomheder.

Skriv en bedømmelse

Vurdering