Flair second shot plus (2in1 portafilter) - standard brew head

625,00 kr
Ekskl. Moms: 500,00 kr
På lager
levering på 26.7. (leveringsmuligheder)

625,00 kr
Ekskl. Moms: 500,00 kr
-
+
Flair Espresso
Samlet anmeldelse: 0 (0%)

0 bedømmelser      Skriv en bedømmelse

Mærke: Flair Espresso

Ekstra bryggehoveder giver dig mulighed for at lave espresso efter espresso. Du kværner din kaffe, fylder og tamper portafiltrene efter hinanden og udtrækker flere shots uden at rense ind imellem.

second shot plus - Standard Brew Head, har den bundløse 2-i-1, som leveres som standard med hver Flair Signature-serie og vil fungere med alle Flair Classic-modeller, der sælges efter november 2017. Den bundløse 2-i- 1 Portafilter er let at rengøre efter brug.

Inkluderet med hvert ekstra bryggehoved er:

  • Cylinder med silikone ærme
  • Bundløs 2-i-1 Portafilter med tud
  • Stempel
  • Dispersionsskærm i rustfrit stål

KRÆVER Flairs købt efter november 2017 for at være kompatible. Tjek venligst billedet for at se, hvilken Portafilter base du har. Hvis du har købt en første generation af Signature PRO, er dette tilbehør KUN kompatibelt med adapterringen, som sælges separat.

**Hvis du er en PRO eller PRO 2 bruger, kræver dette bryghoved en Tamper og en tragt for at passe til standardstørrelsen bryghoved (40 mm), da diameteren af Flow-Control Portafilter er mindre end din PRO bryghoved. Tragten og Tamper (enten i rustfrit stål eller en del af doseringskoppen) kan findes på enhver af vores NEO-, Classic- eller Signature-tilbehørssider.

Skriv en bedømmelse

Vurdering