4Barista Håndkafferister
Autoriseret sælger
Wacaco, Cafelat, Flair og flere
Specialiseret forhandler
support før og efter køb
EU levering
levering til alle EU-lande
Varer på EU-lager
vi sender fra eget lager

4Barista Håndkafferister

470,00 kr
Ekskl. Moms: 376,00 kr
Ikke længere tilgængelig

Samlet anmeldelse: 0 (0%)

0 bedømmelser      Skriv en bedømmelse

Mærke: ECO capsules
Ny version
Beskrivelse

Lav virkelig frisk kaffe. Med denne manuelle kafferister kan du riste din friske kaffe, når som helst du vil.

Ristning med denne type rister tager omkring 25 minutter og kan rumme op til 200 g kaffe ad gangen.

Kan du lide bitter kaffe? Steg længere. Kan du lide sur kaffe? Steg kortere. Eksperimenter med ristetider for at opdage nye kaffesmag . Med tiden vil du finde den rigtige stegeopskrift, der passer dig bedst.

Ristning af kaffe derhjemme kan også spare dig for mange penge . Du kan købe 1 kg grøn kaffe for så lidt som 7€.

Du kan også riste mandler og mindre nødder med denne rister.

Kafferisteren arbejder på basis af en flydende spritkomfur , som ikke ryger, når den brænder. En forbedret tromle i rustfrit stål med integreret propel sikrer jævn stegning . Med et trekantet mesh vil du ikke bekymre dig om at spilde kaffe, da hullerne er store nok til effektiv ristning.

Maksimal mængde brændt kaffe : 200 - 250 g, du kan riste en mindre dosis.

Materiale : rustfrit stål, træhåndtag.

Emballagevægt : 942g. Dimensioner på stegeovnen inklusive håndtaget (bredde x højde x dybde): 210 mm x 230 mm x 150 mm.

Risteren leveres adskilt og kommer med engelsk manual.

Sådan rister du kaffen:

1. Saml stegeovnen som vist på billedet.

2. Fyld brænderen med sprit og tænd vægen . Vær forsigtig, da dette involverer arbejde med åben ild!

3. Tilsæt ca. 100 g grøn kaffe , af hvilket mærke du foretrækker, til ristetromlen.

4. Drej stegetromlen jævnt under stegningen. Efter ca. 15 minutter begynder de ydre lag af bønnerne at skilles, og kaffen bliver gullig.

5. Efter ca. 25 minutter vil kaffen være "mellemristet", de næste 5 minutters ristning vil gøre kaffen "mørkristet". Stegetider er omtrentlige. Jo mørkere kaffen er, jo mindre syrlig og jo mere bitter er den.

6. Når ristningen er færdig, læg kaffen på en bageplade eller lignende og lad den køle af .

Bedømmelser (0)
0/5
0 bedømmelser
0
0
0
0
0
Skriv en bedømmelse
Dit navn
Din bedømmelse

Vurdering

Relaterede artikler
Anmeldelser fra vores kunder
Trustpilot reviews
Reviews 36 • Excellent
4.8
more reviews